Dolar 19,0643
Euro 20,5307
Altın 1.213,79
BİST 5.031,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 14°C
Yağmurlu
Diyarbakır
14°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 16°C

Baş Edemezsiniz – (Fahrettin Kanat’ın Yazısı)

31 Ocak 2023 08:47

Dünyadaki devletleri üzerimize salan Amerika, bu defa Kur’an yakma oyunuyla Türkiye’yi dize getireceğini zannederken, bir gün kendisi dize gelecek, bunu unutmayın.

Terörle, Fetöyle, 15 Temmuz darbesiyle, Ekonomi ile Dolar ve Euro’yla yıkamayacağını anlayan Amerika şimdide Müslümanların Kutsal kitabını yaktırarak Türkiye’yi dize getirmek istiyor.

Bunlarla baş edemeyen Amerika ve yandaşları şimdi Yunanistan’la Türkiye’yi karşı karşıya getirmek için büyük çaba sarf ediyor.

Bir avuçluk Yunanistan, bir geriye baksın Amerika’nın savaşa sürdüğü Ukrayna’nın durumu ortadadır. Dünya’nın ikinci gücü olan Rusya’ya kafa tutturan Amerika şimdi nerede?

Yunanistan bundan bir ders alması gerekir, Yunanistan ‘’Biz Türkiye’yi ezeriz’’ kelimesi, Yunanistan’ın tarih okumadığının ifadesidir. Ne çabuk Çanakkale’yi, İzmir’i unuttunuz, Yunanistan bu gibi provokatör konuşmalarla Amerika’nın uşağı olduğunu anlamadığımızı zannediyorsa büyük bir yanılgı içindedir.

Bütün Dünya bunu çok iyi anlasın, ‘’Amerika olduğu müddetçe Dünyada huzur olmaz’’

Yunanistan Türkiye’nin seçim döneminde olduğunu ve muhalefetin bu seçimde kazanmak için elinden geleni yapacağını söylüyor.

Yunanistan bunu aklından çıkarma, her ne kadar bu bir seçimdir dense bile, Türkiye’ye yapılacak en küçük saldırıda Muhalefetin liderleri; Sayın Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Babacan, Davutoğlu ve diğer liderlerin tek yürek olacağını unutma. Türkiye’ye karşı yapılacak bir saldırı’da hiçbir lider seçimi düşünmez, Hepsi, hepimiz tek yürek olarak bu saldırının da üstesinden geliriz.