DİYARBAKIR HABER – Amedspor’un uzun süredir aradığı golcü Mbaye Diagne, dün akşam saatlerinde Türkiye’ye geldi.
İstanbul’da özel bir hastanede rutin sağlık kontrollerinden geçen yıldız golcünün yapılan tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı bildirildi.
Senegalli yıldız futbolcunun bugün Diyarbakır’a gelmesi bekleniyor.
Yıldız futbolcunun bugün akşam saatlerinde resmi imzayı atması bekleniyor.
Kasımpaşa formasıyla Süper Lig’de gol krallığı ve Galatasaray’da ise şampiyonluk yaşayan golcü futbolcunun gol yollarında sorun yaşayan Amedspor’a büyük katkı yapması bekleniyor.
Çorumspor maçında son vuruşlarda etkisiz kaldığı bir kez daha ortaya çıkan yeşil-kırmızılı ekip, 33 yaşındaki Diagne’ye imzayı attıracak.
Mbaye Diagne, bugün saat 21.30’da Diyarbakır’a gelerek, sehmuz Özer Tesisleri'nde resmi sözleşmeye imza atacak olan futbolcu Mbaye Diagne ilk idmanında çıkacak.