DİYARBAKIR HABER – Eşref Saral, Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Kocaelispor mücadelesine Amedspor formasıyla gitti. Saral maç sonrası üzerinde Amedspor forması ile sahaya girdi.
Saral daha sonra yaptığı açıklamada 'Burası Trabzon. Amedspor sevgisi çığ gibi büyüyecek, tüm Karadeniz’e yayılacak. Trabzon başka şehirlere benzemez. Aslan çıkar buradan' dedi.
Amedspor'a yaptığı destekle biliniyor
Saral daha önce yaptığı açıklamada Amedspor'a 3 milyon euro yardım yapacağını açıklamıştı. Saral'ın Amedspor'a yardım yapacağına dair sözleri şöyle:
“Amedspor yönetimi, ben masaya üç milyon Euro koyuyorum. Siz de yedi milyon koyun, seneye muhteşem bir kadro yapalım. Bakalım bizi kim, hangi takım yenecek çok merak ediyorum. Not: Siz gider, Amed’im kalır. Yapamazsınız hadi.”