DİYARBAKIR HABER - Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Diyarbakır’da pazar esnafı fiyat düşürdü ama müşteri memnun değil
Diyarbakır’da pazar esnafı fiyat düşürdü ama müşteri memnun değil
İçeriği Görüntüle

Vali Zorluoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizi şekillendiren, çocuklarımızın yüreğine ışık olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Ülkemizin binlerce yıllık medeniyet birikimini yarınlara taşıyan en kıymetli emanetçilerimizin öğretmenlerimiz olduğuna içtenlikle inanıyorum.

Güçlü bir Diyarbakır ve güçlü bir Türkiye, ancak nitelikli ve kararlı bir eğitim kadrosuyla mümkündür. Öğretmenlerimizin emeği, şehrimizin ve ülkemizin yarınlarını belirleyen en değerli yatırımdır. Fedakârlıkları, sabırları ve çocuklarımız için yaktıkları meşale için her bir öğretmenimize gönülden teşekkür ediyor; her koşulda görevini özveriyle sürdürmüş emekli öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, şükranlarımı sunuyorum.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çağdaş ve güçlü bir eğitim anlayışını sürdürme kararlılığındayız. Diyarbakır’da eğitimin niteliğini artırmak ve çocuklarımızın fırsatlara eşit şekilde erişmesini sağlamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin mesleki gelişimini destekleyen projelere öncelik veriyor, sınıflarımızın fiziki yapısını güçlendirip donanımını artırmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Biliyoruz ki bugünün öğrencileri, yarının dünyasında söz sahibi olacaktır; bu yolculuğun gerçek mimarları ise öğretmenlerimizdir. Diyarbakır’ın ve ülkemizin her köşesinde büyük bir sevgiyle, inançla ve sorumluluk bilinciyle görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha yürekten kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Muhabir: HABER MERKEZİ