DİYARBAKIR HABER - Süper Lig’e yükselen Amedspor’un Diyarbakır’daki kupa töreninde sahne alacak sanatçılar netleşmeye başladı.

TFF 1. Lig’i ikinci sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkan Amedspor, 10 Mayıs Pazar günü Diyarbakır Newroz Parkı’nda düzenlenecek kupa töreni için hazırlıklarını sürdürüyor. Binlerce taraftarın katılması beklenen kutlamalarda sahne alacak isimler belli oldu.

Amedspor Taraftar-4

Kutlamada hangi sanatçılar sahne alacak?

Kupa töreni programında Agirê Jiyan, Bajar, Simyager ve Beser Şahin’in sahne alacağı öğrenildi

Diyarbakır ekibi futbolda tarih yazdı
Diyarbakır ekibi futbolda tarih yazdı
İçeriği Görüntüle

Eski futbolcular ve teknik direktörler de davetli

Kutlamalara sadece sanatçılar değil, Amedspor’un eski isimleri de davet edildi. Kulübün eski futbolcularından Uğur Adem ile Oktay Aydın’ın törene katılacağı belirtilirken, Süper Lig yolculuğunda takımı çalıştıran teknik direktörler Mehmet Altıparmak, Sinan Kaloğlu ve Mesut Bakkal’ın da davetliler arasında yer aldığı öğrenildi.

Kupa Newroz Parkı’nda kaldırılacak

Amedsporlu futbolcuların Süper Lig kupasını Newroz Parkı’nda taraftarlarla birlikte kaldıracağı kutlamanın, Diyarbakır’da büyük bir şölene dönüşmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ