DİYARBAKIR HABER - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşanan 6,1 büyüklüğündeki deprem ile Çanakkale’deki orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için toplam 10 milyon lira kaynak ayrıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, afet bölgelerine yönelik desteklere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Göktaş, deprem ve yangınlardan zarar gören kişilerin acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına kaynak aktarıldığını bildirdi.

Erdoğan ve Bahçeli, DEM Parti heyeti ile bir araya geldi
Erdoğan ve Bahçeli, DEM Parti heyeti ile bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

Açıklamaya göre, Çanakkale için 6 milyon lira, Balıkesir’in Sındırgı ilçesi için ise 4 milyon lira olmak üzere toplam 10 milyon lira kaynak ayrıldı.

Bakan Göktaş, "Deprem ve yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza yönelik destek ve yardımlarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İLKHA