DİYARBAKIR HABER - Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Ankara’da düzenlenen Minimal Evler Fuarı’nı ziyaret ederek sürdürülebilir yaşam ve çevre dostu mimari üzerine incelemelerde bulundu. Arslan, fuarda yer alan firmalardan bilgi alarak yerli üretimin önemine dikkat çekti.
Minimal yaşam başlıyor
Ziyareti sırasında konuşan Mehmet Ali Arslan, çağımızda artan ekonomik ve çevresel sorunlara dikkat çekerek, minimal evlerin geleceğin yaşam biçimi haline geleceğini vurguladı.
Arslan, “Daha az tüketen, doğa ile uyumlu, sade ama işlevsel evler sadece bir tercih değil; artık bir ihtiyaçtır.” dedi.

Sürdürülebilir ve yerli üretime destek
Yeni Yüzyıl Partisi lideri, yerli üreticilerin desteklenmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Fuar, yerli girişimcilerin ve üreticilerin vizyonunu ortaya koyuyor. Bu tür yenilikçi projeler, hem istihdama hem de çevreye katkı sağlar. Yeni Yüzyıl Partisi olarak biz de bu dönüşümü destekliyoruz.”
Minimal evler geleceğin trendi olacak
Ziyaretin sonunda Arslan, fuara katılan üreticilere başarılar dileyerek, vatandaşları çevreye duyarlı yaşam biçimlerine yönelmeye davet etti. Minimal evlerin, ekonomik kriz ve çevresel sorunlara çözüm getirebilecek modern bir yaklaşım olduğunu belirtti.





