DİYARBAKIR HABER - ABD’nin Kentucky eyaletinde UPS kargo şirketine ait bir uçağın kalkıştan kısa süre sonra düşmesi sonucu 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

ABD’nin Kentucky eyaletine bağlı Louisville kentinde bulunan Muhammad Ali Uluslararası Havalimanı’ndan kalkış yapan UPS kargo uçağı, havalanmasından kısa süre sonra düştü.

İran’da protesto bilançosu ağırlaşıyor: Yüzlerce ölü!
İran’da protesto bilançosu ağırlaşıyor: Yüzlerce ölü!
İçeriği Görüntüle

Kentucky Valisi Andy Beshear, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, kazada en az 7 kişinin öldüğünü, 11 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Beshear, uçağın düşmesinin ardından olay yerinde yangın çıktığını, acil müdahale ekiplerinin bölgeye sevk edildiğini belirtti. Kazadan sonra 2 çalışanın kayıp olduğunu ifade eden Vali Beshear, yaralanan 11 kişinin çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığını bildirdi.

Kaynak: İLKHA