Diyarbakır'da kar felaketi; O İlçe karanlığa gömüldü!
Diyarbakır'da kar felaketi; O İlçe karanlığa gömüldü!
İçeriği Görüntüle

DİYARBAKIR HABER- Diyarbakır’da yaklaşık 4 bin üyeyi bünyesinde barındıran Diyarbakır Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti, 10 Ocak tarihinde gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından yeni yönetimini belirledi. Kongrede mevcut başkan Hüdai Gidici, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kongre sonrası yapılan görev dağılımında, Öz Diyarbakır Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Fesih Kaya, Diyarbakır Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkan Vekili görevine getirildi.

Yeni dönemde cemiyetin Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

Fesih Kaya, Kasım Çapar, Vecdin Çoklar, Askeri Kaya, Mehmet Yalçın, Ahmet Çaka, Mithat Şenadam, Aziz Çelik, Vedat Akıncı ve Süleyman Taylan.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine ise Mazlum Çelik, Cüneyt Çelik ve Turan Uruç seçildi.

Yeni yönetimin, Diyarbakır’daki şoför ve otomobilci esnafının yaşadığı sorunlara çözüm üretmesi ve ulaşım sektörüne yönelik çalışmaları artırması hedefleniyor.

Muhabir: MEHMET SAİT BAYRAM