özDİYARBAKIR - Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Cengiz Dündar, 4 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından mesaiye personel ziyaretleriyle başladı. Eş Başkan Dündar, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte belediyeye bağlı birimleri ve kurumları gezerek, bayram boyunca görev yapan personele teşekkür etti.
Bayram Süresince Görev Yapan Personele Minnettarlık
Ziyaretler kapsamında ilk durak, Makine İkmal Müdürlüğü oldu. Burada makin ikmal, temizlik, sera ve fen işleri müdürlüklerinde görev yapan personelin bayramları kutlandı. Eş Başkan Dündar, vatandaşların Kurban Bayramı'nı sorunsuz geçirmesi için kurbanlık satış ve kesim yerlerinde gece gündüz sahada çalışan belediye personeline teşekkürlerini iletti. Daha sonra belediyenin hizmet binası ve diğer kurumlarını ziyaret ederek personelle bayramlaşmayı sürdürdü.
Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Cengiz Dündar, çalışanların emeklerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “Bayramda halkımızın rahat etmesi için görev yapan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.