GÜNSİAD’da Başkan Bedirhanoğlu, güven tazeledi
GÜNSİAD’da Başkan Bedirhanoğlu, güven tazeledi
İçeriği Görüntüle

özDİYARBAKIR - Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Berivan Gülşen Berivan Sincar, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastane yönetimiyle bir araya gelerek, hastanenin genel sorunları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak moral verdi.

Hastane yönetimiyle istişareler yapıldı

Ziyaretin önemli bir kısmı, hastanenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine yapılan görüşmelerle geçti. Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Berivan Sincar, hastane yönetimine belediyenin sorumluluk alanına giren konularda destek olacaklarını belirtti. Eş Başkan, bu tür işbirliklerinin, halkın sağlığına yönelik önemli adımlar atılmasına olanak tanıyacağını ifade etti.

Eşbaşkan Ziyaret1

Hasta ve yakınlarına moral ziyareti

Ziyaretin bir diğer kısmında ise, Eş Başkan Sincar ve beraberindeki heyet hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu tür ziyaretlerin, hastaların moral ve motivasyonunu artırmanın yanı sıra, toplumda dayanışma duygusunu güçlendirdiği vurgulandı.

Muhabir: Ahmet Beşenk