Erzincan semalarında evlilik teklifi
Erzincan semalarında evlilik teklifi
İçeriği Görüntüle

Murat BAŞAL / özDİYARBAKIR - Diyarbakır'da kas hastalığıyla mücadele eden 13 aylık Alpaslan Arslan bebek için düzenlenen dayanışma konseri, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde büyük ilgi gördü. Sanatçı Ferhat Üngür’ün sahne aldığı etkinlikte elde edilen tüm gelir, Alpaslan bebeğin tedavi masraflarına aktarılacak.

Hayırseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen konserde Üngür, sevilen parçalarını seslendirerek dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Gönüllü olarak sahneye çıkan Üngür, yaptığı duygusal konuşmada, “Alpaslan’ın hayata tutunması için herkes elini taşın altına koymalı,” dedi.

Ferat Ümgür2

Aileden ve Sanatçıdan teşekkür mesajı

Konser sonunda Alpaslan bebeğin ailesi, bu anlamlı organizasyonda gönüllü olarak yer alan Ferhat Üngür’e ve destek sunan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Konserin hem farkındalık yaratması hem de maddi destek sağlaması açısından çok değerli olduğunu belirten aile, kampanyalarının halen devam ettiğini vurguladı.

Sanatçı Üngür ise, sahne sonrası yaptığı açıklamada, “Bir bebeğin yaşama tutunmasına katkı sunmak benim için çok büyük bir onur. Herkesin bu iyilik zincirine dahil olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Murat Başal