Güney Kıbrıs Rum yönetiminde Eğitim Bakanlığının orta Eğitim Öğretmenlerinden, ‘’Oxford Discover Futores 3 Workbook isimli kitapta’’ öğrencilere “Dağıtmadan önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bulunduğu sayfayı yırtmaları yönünde talimat vermiş”.
Bunlardan daha kuyruk acısı çıkmamış, İzmir’de Atatürk Türkiye’yi işgal eden Yunanlı askerleri denize döktüğü günün acısını şimdi Atatürk’ün Resimlerini yırtarak çıkarmak istiyorlar.
Dünyanın Tanıdığı ve İftiharla anlattığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Senin gibi insanlıktan nasibini alamamış ve Ancak Fotoğraf yırtarak tatmin olan bir Bakan ancak bu kadar cahil olur.
Yoksa Okullarda Atatürk’ü anlatan bölümleri okuyan Yunanlı öğrencilerin içine Atatürk sevgisi gireceğinden korktunuz.
Atatürk sevgisi kitap sayfalarında değil insanların bağrında yazılıdır.
Öyle tahmin ediyorum bu Bakanın Ya Dedesi veya Babası İzmir’de Atatürk’ün başlattığı ve Denize döktüğü insanlar içinde olması gerekir.
Türkiye’yi İşgale kalktınız bunun yanınızda kar kalacağınımı zannettiniz.
İzmir’de aldığınız yenilgiyi hazmedemediniz, Bu defa Kıbrıs’ta yaşayan Türkleri katletmeye başladınız, Binlerce Türk vatandaşımızı öldürdünüz, Sabrettik, Sabrında bir sınırı var diyerek Kıbrıs Harekatında aynen İzmir’deki gibi kaçacak delik aradınız, Askerleriniz silahlarını bırakarak mevzilerini terk etti, Askerlerinizin kaçacağını bildiğiniz için onları mevzilere zincirlediniz, sonunda ne oldu, Kıbrıs’ın yarısını Teslim ettiniz.
Hiçbir Tankın çıkamayacağı ve Dünyadaki bütün Ülkelerin bu Tank nasıl buraya çıktı diye hayretler içine düşerken, Siz hala Fotoğraf yırtmakla kendinizi avutuyorsunuz.
Aklınızı başınıza alın, Kıbrıs’ın yarısı gitti, Öbür yarısı elinizden gitmeden aklınızı başınıza alın.
Trend Haberler
Diyarbakır Sanayi sitesinde kanlı hesaplaşma: Yaralılar var
Diyarbakır’da 292 milyonluk kaynak israfı: Sosyal Hizmet Kampüsü neden açılamıyor?
Diyarbakır’da Covid tartışması; Uyarı var, pandemi yok!
Yeni Yüzyıl Partisi Ceylanpınar kongresi gerçekleştirildi
Diyarbakır’da ulaşım çilesi | Otobüsler balık istifi, tepkiler büyüyor
Diyarbakır’da feci kaza; Yaralılar var