DİYARBAKIR HABER - Başakşehir FK'nın patronu Bilal Erdoğan, Diyarbakır ziyareti kapsamında kentte çeşitli temaslarda bulundu. Erdoğan'ın ziyareti sırasında Amedspor taraftarıyla gerçekleştirdiği samimi sohbet ise dikkat çekti.

İstanbul merkezli operasyon Diyarbakır’a uzandı: 39 şüpheli gözaltında
İstanbul merkezli operasyon Diyarbakır’a uzandı: 39 şüpheli gözaltında
İçeriği Görüntüle

“5-0 ne ya, insaf edin”

Amedspor'un Süper Lig'de Başakşehir karşısında aldığı 5-0'lık tarihi galibiyete değinen Erdoğan, taraftara esprili bir şekilde sitem etti.

Erdoğan, sohbet sırasında, “5-0 ne ya, insaf edin. Söz verin, Galatasaray'ı da yenin” ifadelerini kullandı.

“Galatasaray daha önemli”

Sohbet sırasında çevrede bulunanların “Galatasaray'ı da Fenerbahçe'yi de Beşiktaş'ı da yeneriz” şeklindeki sözleri üzerine Erdoğan'ın verdiği yanıt da dikkat çekti.

Erdoğan, “Galatasaray daha önemli” diyerek karşılık verdi.

Amedspor'un 5-0'lık galibiyeti gündemde

Amedspor'un Başakşehir'i 5-0 mağlup ettiği karşılaşma, Süper Lig'de sezonun en dikkat çekici sonuçlarından biri olmuştu. Yeşil-kırmızılı ekibin farklı galibiyeti sonrası Bilal Erdoğan ile Amedspor taraftarı arasında gerçekleşen bu diyalog da sosyal medyada gündem oldu.

Diyarbakır'daki ziyaret sırasında yaşanan samimi anlar, futbol kamuoyunda da dikkat çekerken, Erdoğan'ın Galatasaray'a ilişkin sözleri özellikle sarı-kırmızılı taraftarların nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ