DİYARBAKIR HABER- AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından yürütülen “Halk Günü” toplantıları aralıksız devam ediyor. İl Başkanlığı binasında düzenlenen buluşmada AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, vatandaşlarla bir araya gelerek tek tek taleplerini dinledi.

Yoğun ilgi gösterilen toplantıda, vatandaşların dile getirdiği sorunlar ve çözüm önerileri not alındı. Başkan İler, parti olarak her zaman halkla iç içe olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Halk günü vesilesiyle bizleri ziyaret eden, öneri ve taleplerini ileten tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. AK Parti olarak halkın partisi anlayışımızdan asla taviz vermeyiz. Hemşehrilerimizle aramızda hiçbir mesafeye yer vermeyeceğiz. Bugünkü halk günümüzde hemşehrilerimizin ilgisi ve samimiyeti bizleri fazlasıyla mutlu etti. Halkımızın derdi, bizim derdimizdir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Diyarbakır’ımız için, hemşehrilerimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Toplantıya katılan vatandaşlar, gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade ederken, Halk Günü uygulamasının devam etmesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Silah bırakan PKK mensupları için yeni dönem: Yargılamada nasıl bir yol izlenecek?
Silah bırakan PKK mensupları için yeni dönem: Yargılamada nasıl bir yol izlenecek?
İçeriği Görüntüle

AK Parti İl Başkanlığı’nın vatandaş buluşmalarını önümüzdeki haftalarda da sürdürmesi bekleniyor.

Muhabir: MEHMET SAİT BAYRAM