DİYARBAKIR HABER - Trendyol Süper Lig’de Konyaspor karşılaşmasına hazırlanan Amedspor’da gözler, sarı kart sınırındaki futbolculara çevrildi. Takımın önemli isimlerinden Ermal Krasniqi ve kaleci Alban Lafont’un üçer sarı kartı bulunuyor.
İki futbolcu, Konyaspor maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. Bu durumda Krasniqi ve Lafont, Amedspor’un bir sonraki hafta Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak.
Teknik heyetin, olası bir ceza nedeniyle kadro planlamasının olumsuz etkilenmemesi için iki futbolcuyu kart konusunda uyardığı öğrenildi.
Samsunspor deplasmanı öncesi kritik risk
Konyaspor maçının ardından Samsunspor deplasmanına çıkacak olan Amedspor’da, kart sınırındaki oyuncuların durumu önem taşıyor. Özellikle sezonun bu bölümünde kadro istikrarını korumak isteyen teknik ekibin, Krasniqi ve Lafont’tan mücadele boyunca daha dikkatli olmalarını istediği belirtildi.
Konyaspor karşılaşmasında alınacak sonucun yanı sıra sarı kartların da Amedspor’un bir sonraki maçtaki kadrosunu doğrudan etkileme ihtimali bulunuyor.
Dellova’nın Konyaspor maçında oynaması beklenmiyor
Amedspor’da savunma hattını ilgilendiren bir diğer gelişme ise Lumbardh Dellova’nın sakatlığı oldu.
Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanan Dellova’nın tedavisi devam ediyor. Savunma oyuncusunun Konyaspor maçında forma giymesinin beklenmediği öğrenildi.
Dellova’nın yokluğu, teknik heyetin savunma hattındaki alternatifleri değerlendirmesini gerektirirken oyuncunun iyileşme süreci de yakından takip ediliyor.
Amedspor’da gözler Konyaspor maçında
Amedspor, Konyaspor karşılaşmasına hem sakatlık hem de sarı kart riskini dikkate alarak hazırlanıyor. Teknik heyet, Dellova’nın yokluğunda savunma kurgusunu belirlemeye çalışırken Krasniqi ve Lafont’un kart sınırını da göz önünde bulunduruyor.
Konyaspor maçında yaşanacak gelişmeler, Amedspor’un Samsunspor deplasmanındaki kadro seçeneklerini de etkileyebilecek.






