DİYARBAKIR HABER - Amedspor’da Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Yira Sor’un sağlık durumu yakından takip ediliyor. Sağlık ekibinin kontrolünde tedavisi sürdürülen futbolcunun sahalara dönüş tarihi de netleşmeye başladı.

Gençlerbirliği maçı riskli

20 günlük milli takım arasının ardından oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında Yira Sor’un forma giymesinin zor olduğu belirtiliyor. Teknik heyetin, oyuncunun tamamen iyileşmeden riske edilmesini istemediği ve sağlık ekibinin raporları doğrultusunda hareket edileceği öğrenildi.

Konyaspor maçında dönüş bekleniyor

Gazeteci İrfan Gözen’in sosyal medya hesabından aktardığı bilgilere göre Yira Sor’un sahalara dönüşü için Konyaspor maçı öne çıkıyor. Amedspor’un iç sahada oynayacağı karşılaşmada Sor’un yeniden formasına kavuşması bekleniyor.

Sor’un takıma dönmesi halinde Amedspor’un hücum hattında önemli bir alternatif kazanması ve oyuncunun yeniden takımına katkı sunması hedefleniyor.

Amedspor-Beşiktaş maçında bilet fiyatları açıklandı
Amedspor-Beşiktaş maçında bilet fiyatları açıklandı
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş maçında forma giyemeyecek

Öte yandan Yira Sor, Amedspor’un 20 Eylül Pazar günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmada da forma giyemeyecek.

Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavisi devam eden Sor’un, kritik mücadelede takımını yalnız bırakacağı belirtildi. Amedspor sağlık ekibi ve teknik heyetinin, yıldız futbolcunun tamamen iyileşmesinin ardından sahalara dönmesi için süreci yakından takip ettiği kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ