DİYARBAKIR HABER -Amedspor kalecisi Veysel Sapan, yönetim kurulunun kararı doğrultusunda kendisine kulüp bulmasının istendiğini transfer görüşmeleri yapabilmek için 15 Ağustos'a kadar izin alan Sapan, kamp çalışmalarından ayrıldığını duyurmuştu.
Amedspor’un yollarını ayırdığı kaleci Veysel Sapan bu gelişmelerin ardndan hakkında performansıyla ilgili yapılan açıklamaları sosyal medya hesabından yanıtladı. Sapan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Dünden bu yana bazı sosyal medya hesaplarında performansımla ilgili gerçeği yansıtmayan paylaşımlar yapılmaktadır. Teknik Direktörümüz, performansımdan memnun olduğunu ve ayrılmamı istemediğini açıkça bana ifade etmiştir. Kamp performans verilerinde de takımın en üst sıralarında yer alan oyunculardan biriydim. Yönetim kurulunun tarafıma ilettiği “takım bul” talebi doğrultusunda, kampta kalmamın doğru olmayacağını düşünerek izin kağıdını ben talep ettim. Performans üzerinden algı oluşturmaya çalışanların, bilgi sahibi olmadan yorum yapmamalarını rica ediyorum.”





