Beni birisi tutsun yükseklere çıkmak istemiyorum, Benim yüzümden insanlar evlerine ekmek götüremez hale geldi.
Amerikan parası olmama rağmen benim bile vicdanım kabul etmiyor bu yükselişimi.
Pazarda insanların boş poşetlerle evlerine gittiklerini görünce vicdanım sızlama ya başladı.
Evlerde yangın var, pazarda yangını körükleyen fiyatlar almış başını gidiyor.
Seçim bitti ama daha seçimin yankıları devam ediyor, Bütün Partiler kazandıkları il ve İlçelerin hesabını yaparak nereyi kaybettik nereyi kazandık sevdasına düşmüş, Halkın çektiği yokluğu düşünen bir Allahın kulunu göremiyorum.
Siyasette oyuncak haline gelmiş, Kazanan belediyeler ancak aldıkları Belediyelerin daha evvelki Başkanlarının açıklarını aramaktan başka yaptıkları bir iş göremiyorum.
Binlerce yatırım yapsanız, İnsanların açlık durumunu bir hal yoluna koyamazsanız Dolar olarak beni aşağılara çekemezseniz yatırımların ne faydası olabilir.
İktidarıyla muhalefetiyle bu işe bir son vermek lazım, Bırakın birbirinizi suçlamayı sizlere oy veren bu insanların çektiği sefalete bir çözüm getirin.
Benim adım DOLAR Ben bile bu insanların çektiği çileyi görünce vicdanım sızlıyor, sizler evinizde nasıl rahat uyuyorsunuz buna bir türlü aklım ermiyor,
Beni durdurmanın yollarını arayın eğer bunun yolunu bulamazsanız bu Ülkenin durumu daha da kötüye gidecek.
Trend Haberler
Ana haberi bıraktı, bambaşka bir yola girdi! Yeni adresi belli oldu
Diyarbakır’da itibar suikastı: Silahlı saldırı haberine montajlı müdahale
AK Parti İbrahim Tatlıses’i yalnız bırakmadı
Bursa’da Yeni Dönem: Şahin Biba Göreve Seçildi, İlk Mesajı Ne Oldu?
Bornova Belediye Başkanı Eşki, hakkında dolandırıcılık iddiası
Yasak aşk iddiaları siyaseti sarstı: AK Partili başkan partisinden istifa etti